top of page

Slapen in de hut week 1:

Wat is er deze week allemaal gebeurd:


  • Mijn allereerste nacht in de hut!!!!!!!

  • Studeren in de hut

  • mijn eerste gasten bleven slapen

  • radio2

  • Karrewiet

  • Camille triggeren om naar ons te komen

  • sponsoringen


Zondag op maandag was mijn eerste nacht in de hut.

Hoe is dat verlopen?

‘s Avonds kon ik niet zo goed in slaap vallen door alle geluidjes die ik niet gewoon ben. Zoals een tak die tegen de hut aan het tikken was, ik was daardoor heel bang want ik dacht dat er iemand naar binnen ging komen.

Dus het was wel heeeeeeeeeeeel spannend!!!

En studeren in de hut is top! Lekker rustig en met een megakrijtbord aan mijn bed, kan ik heel mijn weekplanning kwijt.Maandag ben ik pas tegen 12u15 op school gekomen, omdat 'Goeiemorgen morgen' van Radio 2 kwam en we op de radio te horen en tv te zien waren in de show van Peter van de Veire.
Terwijl de cameraploeg er was werden we gebeld of Karrewiet daarna kon komen. Natuurlijk wouden we dat!

Met Radio 2 was het echt heel leuk maar toen Karrewiet kwam ging het iets minder vlot omdat Niene al heel moe was.Maandag op dinsdag is mijn mama blijven slapen.

Ik was de volgende dag wel moe want ik heb tot ‘s avonds laat onnozel gedaan ;)

Woensdag stonden we met de hut in een keimooi artikel van het nieuwsblad.

Tijdens het interview hierover kreeg ik de vraag welke held van mijn ik graag in de hut op bezoek zou krijgen. Maar ik wist voor mezelf eigenlijk niet direct een antwoord. Dus heb ik toen geantwoord dat ik voor mezelf niemand kon bedenken maar wel voor Niene: Camille. Dus uitdaging na het verschijnen van het artikel: Camille bereiken met 'De hut van Mare'.
Deze week hebben veel mensen gesponsord, dank je wel daarvoor!

Zaterdag nam mijn zusje het liedje van Vechter op (Regi en Camille uit liefde voor muziek) en sindsdien werd het filmpje al goed gedeeld. Deel je mee om op deze manier Camille te bereiken?

Zaterdag op zondag is mijn oma blijven slapen, het was mega gezellig.

‘s Ochtends zijn mijn papa en broer naar de bakker geweest, zodat we een lekker ontbijtje hadden.

En de eerste kersenbloesem boven mijn hut is er eindelijk. 😍
Vele woon-in-een-hut-groetjes,

Mare


333 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page