top of page

Slapen in de hut week: 10 en 11

Wat is er deze 2 weken gebeurd:

  • Toverland

  • Zwalmse post

  • Iedereen beroemd

  • Walibi

  • Koekjes verkoop (ook op school)

  • Einde 1ste middelbaar

  • Koekjes bakken en verkopen


22 juni:

Iedereen beroemd van de vrt is komen filmen. Spannend en superleuk. Het duurde 3u. Ergens in september kan je ons spotten op tv. Meer info volgt nog.23 juni:

Niene opnieuw naar het UZ- Gent en ze blijkt de afgelopen maanden feller achteruit te gaan. Meer reuma-opstoten en veel meer pijn. Maar dat hadden we hier wel al gemerkt. Hopelijk helpt we cortisone-kuur. Over een maand moet ze alweer opnieuw naar het ziekenhuis.24 juni: Schoolfeest bij Niene en Wiebe!!! Het was superleuk. Niene en Wiebe gingen 'all the way' Op het podium 😍😍😍


25 juni:

Met de chrio ben ik naar Walibi geweest als eind activiteit. Mijn vrienden en ik zijn in veel attracties geweest.

De laatste 20 minuten zijn een vriendin en ik nog snel in een attractie geweest. Maar toen we erin zaten, was er een technische storing waardoor we er niet uit konden. De attractie wou niet omhoog gaan en ze kregen ons niet los. Gelukkig zijn we er, na 20 minuten in de blakke zon te zitten, eindelijk uitgeraakt. We waren nog op tijd op de plaats waar we hadden afgesproken met de leiding en andere leden.


26 juni:

Naar toverland met een groot deel van de eerste jaars. We gingen normaal gezien vertrekken om 7uur maar zijn uiteindelijk vertrokken om 10u omdat de bussen vertraging hadden. Dan was mijn bus er. De andere bus niet, want die stond in panne.

Maar ergens liep het fout: de bussen hadden te weinig plaatsen. Dus moesten de leerkrachten een extra bus inhuren. Ondertussen moesten we in de bus wachten zodat ze er zeker van zouden zijn dat de andere bus kwam en iedereen toch meekon. Uiteindelijk is de 1ste bus (waar ik in zat) vertrokken en een half uur later de andere 2 bussen. Maar voor de rest was het een leuke dag en heb ik veel plezier gehad. Omdat we dan 3 uur later waren vertrokken, mochten we in het park blijven tot sluitingstijd.


Verrassing verrassing:

Ik stond deze week in de Zwalmse Post.


28 juni:

We (mijn vriendin, mama, zus en ik) hebben een hele dag koekjes gebakken en de zakjes gevuld.

Ongeveer 150 zakjes hebben we gemaakt!!!

S' avonds hebben we aan ons huis gestaan om koekjes te verkopen.


30 juni:

Mijn vriendin en ik hebben op onze school nog wat koekjes kunnen verkopen. Toen we om onze rapporten gingen. Voor diegenen die het zich nu afvragen: ja ik ben er door en klaar voor het 2de middelbaar.

En Niene verkocht er samen met Wiebe en ons mama op haar school.

Om dan 's avonds met ons papa nog deur aan deur te verkopen. We verkochten 130 zakjes.

En dan was het tijd voor:

VAKANTIE!!!!

Vele woon-in-de-hut-groetjes,

Mare

81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page