top of page

Slapen in de hut: week 5

Bijgewerkt op: 22 mei 2023

Wat is er deze week allemaal gebeurd:

  • chaos met de trein

  • aangename verrassing

  • gaan picknicken

  • naar een feest gegaan

  • veel huiswerk gemaakt


Normaal gezien word ik elke ochtend om 6 uur wakker door een passerende trein, maar maandag was dit niet het geval. De treinen tussen 5 en 7u waren allemaal afgelast omdat er in Kortrijk een bovenleiding niet werkte.

Dus ik stond met mijn vriendin te wachten op de trein van Kortrijk naar Zottegem die om 7u 28 komt. De trein had al 20 minuten vertraging en toen we al zeker 10 minuten stonden te wachten, werd ook onze trein afgelast.Gelukkig stond mijn papa klaar met de auto, omdat we dachten dat, als mijn trein ook afgelast werd (wat dus het geval was) mijn vriendin en ik met de auto naar Zottegem konden.


Na school had ik mijn trein van 15u 27 niet gehaald, want ik heb maar een kleine 10 minuten om van school naar het station te geraken. Waardoor ik vaak de trein net niet haal. Dus nam ik die van 1 uur later.

Deze reed op tijd het station binnen maar toen ik in de trein zat, werd er gezegd dat we pas 5 tot 10 minuten later konden vertrekken. 10 minuten later zei de conducteur dat we nog geen toestemming hadden gekregen om naar Kortrijk te vertrekken. Dus is mijn mama mij komen halen in Zottegem en was ik pas ruim na 17u thuis.


Dinsdagochtend kreeg mijn kat die zwanger was weeën. Ik moest naar school dus ik was aan het ontbijten en me aan het klaar maken. Opeens horen mijn mama en ik kleine miauwtjes en het eerste kittentje was geboren! Nog geen 10 min later was er een tweede kitten geboren. Welkom in ons gezin Koetje en Jambo!

Woensdag na school zijn mijn ouders, zus, broer, vriendin, de beste vriend van mijn broertje en zijn mama en ik gaan picknicken. Het was super gezellig en lekker eten.
Donderdag hadden we een verlengd weekend, en zijn we naar een instuif geweest. Er was daar een pizza en pasta mobiel, mmmmm. 😋😋😋😋

Uiteindelijk zijn we naar huis gegaan rond 23u30.
Zaterdag en zondag heb ik veel huiswerk gemaakt. En was het heel mooi weer dus heb ik ook wat buiten gespeeld.Deze week heb ik ook de oorbelletjes gemaakt. Ze zijn te koop via mijn mama haar webshop, omdat er anders extra tijd en ook extra geld ging kruipen in mijn website. Het geld dat ik met de oorbelletjesverkoop binnenhaal gaat wel integraal naar mijn project.

De oorbelletjes vind je via:
Vele woon-in-de-hut-groetjes,


Mare


152 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page