top of page

Slapen in de hut: week 8

Wat is er deze week gebeurd:

  • studeren, studeren, studeren

  • escape room

  • lastige week voor Niene

  • kittens hadden een dipje (van de warmte)

  • terwijl ik binnen aan het studeren was, waren mijn zus en broer aan het zwemmen

Volgende week beginnen de examens bij mij op school. Maandag heb ik nog een volledige dag school en dinsdag heb ik een halve dag, zodat ik nog wat kan studeren want woensdag is mijn eerste examen.


Terwijl ik binnen aan het studeren was waren mijn broer en zus aan het zwemmen voor de eerste keer dit jaar in ons zwembad met veel banden en matten.

ZOEK WIEBE:Zaterdag zijn mijn mama, papa, zus, broer, vriendin en ik naar een uitgestelde escape room geweest. Normaal gezien gingen we dit vorig jaar doen met vriendinnen maar dan was er een covid-besmetting binnen ons gezin.Niene heeft de laatste tijd weer veel pijn en maakte daarom een aangepaste tekst over hoe het gaat op dit moment en dit op het liedje licht van Camille:
Ook onze kittens hadden het lastig met deze warme dagen.Vele woon-in-de-hut-groetjes

Mare

80 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page