top of page

Voorbereiding van de hut: week 8

Wat is er deze week allemaal gebeurt:


  • Geïsoleerd

  • Aan de binnenkant planken gehangen

  • Een krijt bord opgehangen

  • Op chrio weekend gegaan

  • Kampjes mee gedaan

  • Opening verder uigewerkt

  • Banner gemaakt voor het MontmarktjeMaandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag hebben we niet aan de hut gewerkt, omdat mama kampjes gaf.Vrijdag avond ben ik vertrokken op chiro weekend, dat doorging in Lokeren.  We vertrokken om 19u met de trein, 1 uur en 15 minuten op de trein gezeten en dan nog met al onze koffers en (veld)bedden gewandeld. We kwamen aan rond 21u.


Zondag ben ik terug gekomen naar huis om 11u 40.


Omdat ik op weekend was hebben mijn mama en papa de hut geïsoleerd en 2 binnen wanden met planken behangen.

Na dat ik thuis kwam hebben we de opening verder uitgewerkt.

En morgen sta ik een hele dag met mijn mama op het Montmarktje om "de hut van Mare" en alle bezoekers uit de doeken te doen. Dus allen daar heen. 😀


Op naar de laatste bouwweek.

Nog niet ingeschreven voor de opening?

Inschrijven kan nog tot paasmaandag 20u:


Vele bouwgroetjes,


Mare


157 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page