top of page

Slapen in de hut week: 25

Wat is er deze week allemaal gebeurd:

  • te horen gekregen dat Margaux van de regio (radio 2) komt slapen

  • naar de Ikea gegaan met mijn papa

  • coopertest op school

  • sleepover

  • Niene ging naar Red Star Line Musical


Maandag op dinsdag is een vriendin blijven slapen.


Dinsdag de eerste 2 uur van het school had ik LO. We hadden coopertest. Dus 12 minuten lang lopen. We mochten ondertussen wel muziek luisteren. Ik heb wel afgezien. Als opwarming moesten we al 1km lopen. En lopen is echt niet mijn favoriete bezigheid.


Margaux van de regio komt 9 op 10 oktober slapen!!!!! We hadden op instagram gevraagd of ze wil blijven slapen. Haar reactie was: Graag❤.Vrijdag zijn mijn papa en ik naar de Ikea gegaan. Om nieuw gerief voor in mijn kamer. Want na 6 maanden hut en groen uitzicht, wil ik ook wat meer groene vibe in mijn slaapkamer.

Toen we alles hadden betaal hebben we frietjes, een hotdog (voor mij), een visbroodje (voor mijn papa), 2 chocolade muffins en iets om te drinken nog gekocht in de Ikea. Om het daarna buiten de Ikea op een bankje op te eten.

Want het was ietsje drukker in het restaurant van de ikea dan gedacht.


Op zondagnamiddag was Niene een namiddagje op uitstap met onze grootouders. Niene is nogal zot van alles wat met dansen, zingen, acteren te maken heeft dus kreeg ze vorig jaar met nieuwjaar een cadeau dat daar perfect bij aansluit: Naar de musical Red Star Line.

De reactie van Niene:

- bliksem was eng

- musical was grappig

- superfijn dat de tribunes zich verplaatsten

- muziek was supermooi

- en Jelle Cleymans kan supergoed zingen.

Zeer kort gezegd het was fantastisch!


Op naar de laatste week in de hut

We hebben ons doel van 10.000 euro nog net niet gehaald :(

Help je ons mee het te halen?Vele-woon-in-de-hut-groetjes

Mare


50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page